Γιατί Parky


Πραγματικό Ξύλο

Νιώστε αληθινό ξύλο. Κάθε δάπεδο Parky έχει επάνω του μια στρώση από πραγματικό ξύλο, είτε απο δρύς είτε απο καρυδιά. Ακριβώς όπως ένα μασίφ ξύλινο πάτωμα, δύο σανίδες δεν είναι ποτέ ίδιες. Μια όμορφη φυσική εμφάνιση, συνδυασμένη με τη ζεστασιά του ξύλου.

01

02

Μία βιώσιμη επιλογή

Το ξύλο είναι πολύτιμο. Επομένως το χρησιμοποιούμε με φειδώ: εμείς χρησιμοποιούμε μόνο ένα λεπτό στρώμα ξύλου για την επάνω επιφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούμε 25 φορές λιγότερο ξύλο από αυτό που απαιτείται για την παραγωγή του μασίφ παρκέ. Κάθε δέντρο που χρησιμοποιούμε προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρησης. Επίσης παίρνουμε το 100% της ενέργειάς μας από ανανεώσιμες πηγές όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια. Τέλος, το πριονίδι και τα υπολείμματα ξύλου από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας χρησιμοποιούνται για την θέρμανση του χώρου κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Για εμάς, το μέλλον είναι σε ένα κόσμο ουδέτερο απο CO2.

Επιφάνεια ανθεκτική στα υγρά

Οι σανίδες Parky έχουν ανθεκτική επιφάνεια στα υγρά. Ο συνδυασμός με το Πλήρες σύστημα Aqua Sealing Complete System, το οποίο προστατεύει τους αρμούς, σας δίνει δάπεδο ανθεκτικό στα υγρά για 12 ώρες. Αυτό καθιστά το πάτωμά σας "αλεξίσφαιρο" στους καθημερινούς λεκέδες και σταγόνες.

03

04

Υψηλής αντοχής και ανθεκτικό στις γρατσουνιές

Ανθεκτικό στις γρατσουνιές
Τα δάπεδα Parky είναι εξαιρετικά υψηλής αντοχής. Το νεο μας Φινίρισμα τιτανίου έχει οκτώ ανθεκτικά στρώματα από βερνίκι. Αυτό κάνει το πάτωμά σας ανθεκτικό στις γρατσουνιές και έτοιμο για εντατική χρήση.

Yψηλή αντοχή
Το ξύλο μας με φινίρισμα τιτανίου σε συνδυασμό με πυρήνα απο ινοσανίδα υψηλής πυκνότητας (HDF), κάνει το δάπεδό σας πιο ανθεκτικό και πιο αδρανές στις διαστάσεις του από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό συμπαγές μασίφ ή προγυαλισμένο ημιφασίφ ξύλινο δάπεδο. Χρησιμοποιήστε το Parky δίχως έγνοιες στα πιο δύσκολα μέρη του σπιτιού σας όπως η κουζίνα σας είτε σε επαγγελματικούς εμπορικούς χώρους με μεγάλη κίνηση όπως λόμπι ξενοδοχείων, γραφεία, καταστήματα λιανικής...

Απόλυτα υγιεινό

Οι αρμοί σχήματος V δεν αποτελούν εστία για σκόνη και βρωμιά. Κάθε αυλάκωση είναι έγχρωμη και σφραγίζεται με το ολοκληρωμένο σύστημα Aqua Sealing. Αυτό σας προστατεύει το ξύλο ενάντια στην υγρασία για 12 ώρες και κάνει τη συντήρηση πολύ έυκολη.Το υγιεινό δάπεδο είναι εγγυημένο.

Εύκολο στην εγκατάσταση

Το Parky είναι τόσο εύκολο να το εγκαταστήσετε οσο το laminate και το LVT. Βασιστείτε στο εύχρηστο Uniclic® και Unifit X® αναδιπλoύμενο σύστημα για ένα αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα. H ζεστασιά και καλή αίσθηση του ξύλου είναι απλώς ένα κλικ μακριά.

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα

Τέλεια συμβατότητα με την ενδοδαπέδια θέρμανση

Διαφορετικά είδη ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Parky. Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στον τεχνικό πίνακα και στην ιστοσελίδα μας.

Δάπεδο για καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα.

Το δάπεδο Parky έχει φινίρισμα μόνο με βερνίκια που έχουν βάση το νερό, κόλλες με ελάχιστες πτητικές οργανικές ενώσεις και λάκες με ελάχιστους διαλύτες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα βελτιώνεται με το δάπεδο Parky. Όλα τα δάπεδα έχουν ετικέτα ποιότητας Α+.

Ζήστε τις καλύτερες σας στιγμές σε ένα πραγματικά ξύλινο πάτωμα. Απομιμήσεις όπως το βινύλιο ή το laminate δεν μπορούν ποτέ να μιμηθούν τη ζεστασιά και τη μοναδικότητα του πραγματικού ξύλου. Δεν το βλέπεις απλά, το νιώθεις...

Το μυστικό βρίσκεται στην καλά μελετημένη δομή

Τιτάνιο: το αόρατο βερνίκι 8 στρώσεων

Μπορούμε να το ονομάσουμε Τιτάνιο! Εξαιρετικά δυνατό λόγω των οκτώ στρώματων ειδικά ανεπτυγμένου "αλεξίσφαιρου" βερνικιού. Το δάπεδό σας θα είναι ανθεκτικό στην καθημερινή φθορά καθώς και στις γρατσουνιές, οι πόροι είναι άνθυγροι και ανθεκτικοί στη βρωμιά. Το βουρτσισμένο φινίρισμα σας επιτρέπει να νιώσετε τους φυσικούς κόκκους και τα σχέδια του ξύλου. Αυτό το εξαιρετικά δυνατό και ματ βερνίκι είναι σχεδόν αόρατο.

Πραγματικό ξύλο

Στην σανίδα HDF πρεσάρουμε ενα στρώμα πραγματικού ξύλου  σύμφωνα με το Σύστημα DSI (Διπλής όψης εμποτισμός). Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η κόλλα πιέζεται στο ξύλο. Ενώ βάζοντας βερνίκι στο επάνω στρώμα, αυτό απορροφάται από το ξύλο και αναμιγνύεται μαζί με την κόλλα. Το αποτέλεσμα είναι μια ξύλινη επάνω επιφάνεια τιτανίου.

Ισχυρή σανίδα υψηλής πυκνότητας

Όσο πιο λεπτό είναι το ξύλινο επάνω στρώμα, τόσο πιο ανθεκτικό το πάτωμα στην κρούση και στο χτύπημα. Το HDF ακριβώς κάτω από το στρώμα ξύλου είναι σκληρότερο και ανθεκτικότερο . Αυτό μας επιτρέπει να βεβαιωθούμε ότι το πάτωμα είναι ανθεκτικότερο στα βαριά αντικείμενα και στις γόβες στιλέτο.

Ξύλινη επιφάνεια στη βάση για αδρανοποίηση στην κίνηση του ξύλου και σταθεροποίηση διαστάσεων.

Στο Deluxe+ ένα στρώμα φελλού πάχους 2 mm παρέχει ενα πιο απαλό ήχο στο περπάτημα και στον κτυπογενή θόρυβο.

parket opbouw 700x418

Συμβουλευτείτε την ομάδα μας.

To top To top